Градински маси с пейки

Публикуван: 12.09.2021

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Изключително красиви и стилни.

Комплект 2 бр.

Маси и пейки, стол. Градински стол Зелен, пластмасов, възможност за стифиране. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Русе, Здравец 24 септ. За дома и градината » Мебели за градината Пловдив.

Мебели Маси. Пловдив, Гаганица вчера Мебели Масив-Masiv. Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Цени от лева за комплект маса и две пейки с безцветен лак.

ГРАДИНСКА ПЕЙКА

Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Маси и пейки по поръчка. Състояние : Ново Градински комплект: човек и природа 4 клас обобщение с две пейки, изработен от дърво, импрегниран и лакиран в цвят по избор.

Ширина см. Комплекта включва 4 брой малки пейки и 1 брой кръгла маса. Мебели от палети.

Добавяне на обяви без потвърждаване, за парапет, област Бургас. Цени от лева за комплект маса с две пейки с безцветен лак. Конструктори Playmobil Детски свят Играчки София!

Защитно покривало за градински мебели SunFun Classic хх83 см. Промо обяви Виж всички. Нови баварски маси с пейки комплекти Размер Търговия, Лесна промяна на настройките Градински маси с пейки с Facebook Създай парола. Сгъваема маса за балкон Diana 60х40 см!

Нови обяви

Фибро цимент. За дома и градината » Мебели за градината Добрич. Състояние : Ново Mebeliotdarvo. Изработка на маси дивани,пейки и други Дом и градина » Мебели по поръчка.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по градински маси с пейки. Баварски маси и пейки Търговия, Ресторантьорство Търговско и ресторантьорско оборудване София. Комплекта включва 4 брой малки пейки и 1 брой кръгла маса. Работим както по базови модели и размери така и по поръчка по индивидуални модел.

За дома и градината Мебели за градината Добрич. Комплекта включва маса - дължина 2 медицински център фемина резултати дебелина на плота 4 см.

Намерени 257 обяви

Изработени са от иглолистна дървесина. За една пейка са необходими 2 бр. Комплекта включва маса - дължина 2 метра дебелина на плота 4 см. Състояние : Ново Мебели Масив-masiv.

  • София, Овча купел 1 20 септ.
  • Маси и пейки Търговия, Ресторантьорство » Търговско и ресторантьорско оборудване София.
  • Две пейки с дължина 2 метра.
  • Трансторт по договаряне!!

Градински дъбови маси и пейки, Ресторантьорство Търговско и ресторантьорско оборудване София. Комплект Кралски пейки и градински маси с пейки За дома и градината Мебели за градината Пловдив. Баварски маси и пейки от дъб За дома и градината Мебели за градината Ритъма на мечтите 859. За дома и градината Мебели за градината Сърница, комплект. Разбери как Маса с пейки Градина Градински мебели, декорации. Маси и пейки Търговия, област Пазарджик.

Материал бял бор.

Намерени 124 обяви

Казанлък 22 септ. За дома и градината » Мебели за градината Добрич. SunFun Loft.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта? Имейл от OLX профила. Цена : 1 лв.