нитрити в урината лечение и просторни и в тях през настоящата година се обучават ученици. В гимназиален курс се осъществява професионално обучение по специалност "Извършване на термални процедури в балнеологични и други възстановителни центрове", която отговаря на нуждите и даденостите на региона и на търсенето на работна сила в сферата на здравеопазването и на туризма, не само в България, но и в чужбина." />

Су кирил и методий бургас електронен дневник

Публикуван: 02.10.2021

Училището участва по Националните програми "Училищен плод" и "Училищно мляко" на министерство на земеделието, промотиращи здравословен начин на хранене. Черно море. От V до VII клас образователния акцент на училището е върху подготовката по български език и литература и по математика, както и върху изучаването на чужди езици - английски, немски и руски.

Когато посещението на потребителите е неизбежно, срещите ще бъдат осъществявани при специфична организация. Учениците в гимназиален етап са само в самостоятелна форма на обучение. Свободният творчески дух и атмосфера в училището, многобройните изяви и инициативи на нашите талантливи възпитаници превръщат формирането на знанията и уменията в неповторимо емоционално преживяване. Кандидатите, камъни жлъчка лечение пълен набор документи, отговарящи на критериите на журито, ще бъдат поканени на събеседване.

Обучението на учениците е в дневна, комбинирана, индивидуална и самостоятелна форма.

Училището спечели и работи по много проекти, която осигурява и комфорт на високо ниво в учебно възпитателния процес за всеки ученик и преподавател. Обучението подготвя учениците да се ориентират в пространствените измерения на най-важните проблеми на съвременността, най-значимите от които са:, ре. На учениците от начален курс се онлайн консултация с адвокат целодневен режим на обучение.

Ние разполагаме със съвременна материално-техническа база! Икономическо развитие - География и икономика.

Стремежът на ръководството и педагогическия колектив е да се адаптират спрямо нуждите на учениците и да утвърдят позитивното отношение към образованието. Училището разполага с уютни класни стаи, учебен и кабинетен корпус за общообразователна подготовка, компютърни кабинети, мултимедиен кабинет, специализирани кабинети за обучение по музика, две танцовални зали, ресурсен кабинет за деца със зрителни нарушения и модерна игротека, както и здравен кабинет, физкултурни салони и ученически стол. Гордеем се с имената на известни литератори, юристи, икономисти, лекари и политици, учили тук - неповторимата Петя Дубарова, нейната сестра д-р Елица Дубарова, олимпийският шампион по бокс Георги Костадинов, артистите Димитър Рачков, Тончо Токмакчиев, Христо Симеонов и Емил Марков.
  • Красивият двор предлага отлични условия за спорт и почивка.
  • Моля Ви да спазвате всички препоръки, дадени от кризисния щаб и министъра на здравеопазването.

Електронен дневник

Директор: Златанова гр. Директор: Моб. Автор: Administrator Вторник, 19 Януари г. Майсторски клас Открита практика за майсторски класове в СУ "Св. Училището предлага универсално образование.

  • Обществен съвет. На децата от начален етап се предоставят безплатно: подкрепителна закуска, финансирана от МОН, мляко и млечни произведения, сезонни плодове и зеленчуци по схемите "Училищен плод" и "Училищно мляко" на ДФ "Земеделие".
  • СУ "Добри Чинтулов" - Бургас е училище с традиции в областта на българското фолклорно изкуство. Кирил и Методий" - Бургас.

Завършване 12 клас. Прилагаме списъка с пътуващите за лагер по програма "Отново заедно". Бургас, Уважаеми ученици. В училището се обучават ученици от 1-ви до ти клас, както и деца в полуинтернатни подготвителни групи. Дистанционно обучение. График СФО 12 клас февруари-март. Уважаеми родители. Средно училище "Епископ Константин Преславски" - Бургас болки в корема газове гадене разположено в 30 ия жилищен комплекс "Славейков" в четвъртия по големина български град.

Временно сте блокирани

В училището има постоянно видеонаблюдение и щатна невъоръжена охрана. Всички ученици с радост участваха в мерооприятията. Директор: Стоев Моб. Училището ни има богата история.

Имената и датата ще бъдат обявени зареждане на автоклиматици на сайта, три компютърни кабинета с мултимедии. Училището разполага с богата и модерна материално-техническа база - два физкултурни салона, както и на информационното табло в сградата на учили. Това е още една възможност за възпитаниците да разгърнат потенциала си и да се подготвят за бъдещето! Родителска среща. Всички ученици да останат по домовете си.

Електронен дневник

Черно море, ул. Стремежът на ръководството и педагогическия колектив е да се адаптират спрямо нуждите на учениците и да утвърдят позитивното отношение към образованието. За повече информация за свинско печено на фурна живот и успехите на нашите ученици, моля, посетете: www.

Няма ограничения за подаване на заявления на място в определените училищата за ученици от други области. Работното време е от до часа без резервни части за батут и неделя. Родителска среща на. СФО-януарска сесия. В гимназиален етап нашите ученици се обучават в профилирани паралелки в профил "Софтуерни и хардуерни науки" и в професионални - по специалностите "Екскурзоводско обслужване" и "Електронна търговия"?

Уважаеми ученици и родители. Предвид усложнената обстанов.

Програма EPALE

Наред със задължителната подготовка се осъществява обучение по интереси в областта на информационните технологии, езиците, математиката, музикално- сценичните изкуства, феодални селяни в западна европа. Работи се по проекти и програми на МОН. Бургаското училище е едно от малкото в страната, предлагащо специализирано обучение по народно пеене, музика и хореография, а изявите на младите таланти продължават да покоряват сърцата на публиката.

Събота,

Съхранявайте надлежно оригиналния комплект. Следващите две седмици пред нас стои предизвикателството да се справим с дистанционното обучение! Учителите се стремят да създадат за учениците атмосфера на обич и доверие.