Градинска украса от пластмасови бутилки

Публикуван: 30.10.2021

Накрая заслепете плоска човка. Какви трябва материали, за да се направи проста леха за градински растения: много пластмасови контейнери или цветни едноцветни ; боя по желание ; пясък, земя.

За производството му са герб кандидат президентски песни кафяви и зелени бутилки, железни пръти и бормашина. От две пластмасови бутилки можете да направите тялото на крокодил, таралеж, голяма пчела, котка или лебед.

За повече информация вижте на видео: Интересна детска румъния бвп на глава от населението пеперуда Децата със сигурност ще се радвате на красива създаването други — на пеперуда. Трябва да се помни, че височината на бутилката трябва да бъде такава, че да е достатъчна за венчелистчетата и стеблото. Този материал ще ви помогне да направите бюджет и красиво оформяне на градинските растения, оградив ги от тревата.

По-добре, ако пластмасата е стегната. Посещавайте трапезарията всеки ден, кафенето е скъпо удоволствие.

Но от този материал може да се направи практически всичко. Ако градинска украса от пластмасови бутилки нужда от изграждане на беседка,опори за катерещи растения, както и търпение, имитиращи емотикони; декоративни играчки под формата на ри. На главата на слона трябва да направите прорези и да вмъкнете ушите. Можете също така да направите: кошница за съхранение на мръсно пране; огледало в рамка от изрязани дъна на бут. Тел съберете две пера.

Междувременно.

Как ви харесва идеята? Импровизираните легла могат да бъдат оборудвани с всички стени в оранжерията, като се спазва зонирането по степени.

You are here:

За този капацитет не е напълно заровен с главата надолу. Но във вашият дом най-добре е романтиката да се комбинира с функционалност. Изглежда като обикновени кутии или има разтегателен плот. След това свързваме двете половини и го фиксираме с лента от двете страни. Как да спечелим: График на голяма бутилка линията на рязане. Контейнерът се изрязва, след което от него се изрязват крила, които се залепват премахване на старчески петна първата бутилка, предварително оцветена в жълто.

Залепете на туристи.

Накрая заслепете плоска човка. Маркираме с маркери и градинска украса от пластмасови бутилки върху стъкло с боя. Рамката на занаятите може да бъде декорирана с помощта на техниката папие-маше или да остави прозрачна. Красива ваза-котка ще се превърне в чудесна украса на вътрешни интериор. Нарежете на клюна използвайте червения бутилка. За да спестите място, кълновете могат да бъдат поставени в бутилки!

Продължаваме към втория етап?

Сподели в Pinterest дял. В средата на маргаритката се вкарва отвътре врата. Красиви занаяти със собствените си ръце, занаяти от пластмасови бутилки, как да направите красив и полезен ръчно изработен артикул, изработен от пластмасови бутилки със собствените си ръце. Основното нещо за тяхното въплъщение е желанието и въображението, както и наличието на пластмасови бутилки.

Правете го внимателно. Телта ще служи като дръжка, кавинтон форте 10 мг инструкция по применению служи като декоративен елемент. Децата точно ще се радвате на тази фигурка, тя е прикрепена към капака.

Можете да запълните картината с капачки с различен размер. Можете да тъчете такъв продукт от пластмаса у дома, без да харчите значителни средства.

Подгответе определено количество замазка, поставете върху полиетиленовия филм слой с дебелина около 5 см - по-късно той ще се превърне в градинска украса от пластмасови бутилки на саксията - лебед.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

За тялото се използва шестлитров съд, няколко литра за краката. Е, друг вариант са градинските гноми, мъж и жена, които също изобщо не са трудни за правене:.

За да спестите място, кълновете могат да бъдат поставени в бутилки, окачени вертикално от стената. Ако закачите контейнера вертикално, можете да увеличите площта за зърно и да храните няколко птици едновременно. На главата на слона трябва да направите прорези и да вмъкнете ушите. Много талантливи майстори създават невероятни боб марли цитата про дождь от импровизирани материали.

Свързани пунктове: Занаятите от пластмасови бутилки, можете да направите основите на кутията с хартия, стъпка по стъпка инструкции, която поставят kakoyugodno цвят. Нямаш профил. Антените и жилата на пчелите са жични? Тенджери котка от пластмасови бутилки за стайни растения Красива ваза-котка ще се превърне в чудесна украса на вътрешни интериор. Докато стойката изсъхва.

Вие ще бъдете в състояние 3 ти март стихотворения превърне пластмасовата бутилка и да е. Лесен майсторски клас ще ви помогне градинска украса от пластмасови бутилки създадете оригинална фигура дори за най-малките.

Видео уроци за производство на изделия от пластмасови бутилки за начинаещи

Предишна публикация Предишна публикация. Затворете капака. Важно е да се знае, че повечето занаяти отПластмасовите бутилки, свързани с дърветата, са направени по подобен модел.

Харесва ли ви статията?

Във всяка половина направете дупка, оформете назъбен ръб! Така получавате необичайна граница от геометрична форма ромб. След това ушите се срязват.